Frivool Hageland

Paterskerk, Tienen

Over deze uitstap

Kijk stiekem uit naar dit dagje Hageland met een sensueel tintje. Ontdek onvermoede pikante trekjes in een natuurgebied, een stadje of dorpskern, een winkelstraat of begijnhof. Word een tikkeltje vrijmoedig bij een glaasje Hagelandse wijn of een streekbiertje. Droom even weg bij zinnelijke verhalen en gedichten of bij een rubensiaanse schone.

Voorstel 1:

Voormiddag

Wandeling door Diest, van de Allerheiligenberg dwars door de stad naar het begijnhof. Onderweg wordt de sensuele sluier van dit gezellige monumentenstadje langzaam opgelicht.

Namiddag

Ondeugende wandeling in Zichem, waar Ernest Claes nooit ver weg is. Rit met uw autocar via Scherpenheuvel, Rillaar en Aarschot. Ook deze plaatsen hebben hun sensuele kantjes! Bezoek aan de Sint-Martinuskerk te Wezemaal. Daar ontmoet je de veelbesproken heilige Maria Magdalena. Bezoek aan het Wijncentrum te Wezemaal. Wijn maakt je zinnen los!

Voorstel 2:

Voormiddag

Bezoek aan het natuurgebied ‘De Beemden’ te Landen. Het seksuele leven van planten en dieren kan erg verrassend zijn! Bezoek aan het landelijke kerkje van Neerlanden. Bij een witmarmeren Maria Magdalena en een zeldzame H.-Anna-ten-Drieën hoor je meer over de bewogen levensloop van deze Bijbelse dames. Autocarrit naar Tienen. Heksen moedergodinnen en mystieke liefde zijn hier van de partij.

Namiddag

Wandeling op en rond de Grote Markt te Tienen. Hier hebben we het over fonteinnimfen, erotische gedichten, een eeuwenoude fallus. Op stap met Ermelindis en haar belagers in Meldert. Genieten van een biertje in Hoegaarden.

Meer informatie of reserveren?

Contacteer ons hier

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...