Over ons

Hagelandgidsen

Wij zijn een vereniging van toeristische gidsen, gepassioneerd door het Hageland.

Het Hageland is de streek in het oosten van Vlaams-Brabant, de regio die grosso modo overeenkomt met het gebied tussen de steden Leuven, Aarschot, Diest en Tienen, zo ongeveer tussen de Dijle, de Demer en de Gete.

Onze gediplomeerde gidsen zijn erkend door Toerisme Vlaanderen en verzekerd via de Federatie van Toeristische Gidsen. Als ambassadeurs van de streek, laten ze u graag kennismaken en genieten van al het moois dat het Hageland te bieden heeft. De intensieve opleiding en de permanente vorming van onze gidsen staan borg voor boeiende en zorgeloze verkenningstochten. In het gezelschap van een enthousiaste en gepassioneerde gids ontdek je immers zoveel meer!

Bezoek met een gids, één van de gezellige Hagelandse stadjes of geniet tijdens een autocar trip van het gevarieerde landschap en de rust op het platteland. Naast ons aanbod ‘Op uitstap’, werken we graag voor u een uitstap op maat uit. Voor onze jonge bezoekers zijn er de kabouter-, sprookjes- en vertelwandelingen. Of verken het Hageland via één van onze 20 streekwandelingen. Voor elk wat wils dus!

You are donating to : Greennature Foundation

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...